Reis terug naar het onbekende in eenzame bergen: Downhill’s Daily Rides Recap Seizoen 23: A Bike Odyssey

Met de gratis update van vandaag nemen Thunderful & Megagon Industries je mee op een reis door de sterren – terug in de tijd naar 2022. In de meest intergalactische recapitulatie voor Lonely Mountains: Downhill ooit, eert Daily Rides Seizoen 23: A Bike Odyssey de moedigste en meest onverschrokken ruimteavonturiers. Loop tussen hen in en bereid je voor op een reis naar de laatste grens met frisse nieuwe outfits en accessoires in deze nieuwste update op Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 en PC (Steam). De game is ook geverifieerd voor Steam Deck en er is een demo beschikbaar op Steam en Nintendo Switch.

In Season 23 hebben we je voorzien van nieuwe coole cosmetische items terwijl je een spannende rit door de ruimte maakt:

  • Maak een grote sprong voor de mensheid met het White Space Suit
  • Kijk uit voor het spoor naar een nieuw niveau van stijl met het Oranje ruimtepak
  • Bereid je voor om de Rode Planeet te koloniseren met de Martian outfit
  • Bewijs dat we daarbuiten niet alleen zijn met de Extraterrestrial Being outfit
  • Haal rustig adem met de nieuwe ruimtehelm
  • Maak je klaar voor je ruimte odyssee met deze intergalactische rugzakken met de Zuurstoftanks, Intercom of de Alien Co-Rider rugzak

.
Daily Rides is ook een cross-platform dagelijkse leaderboard competitie: Elke dag wordt willekeurig een route gekozen, compleet met nieuwe obstakels en sluiproutes. Het vier weken durende seizoen biedt een nieuw thema met vrij te spelen cosmetische beloningen voor deelnemers. Heb jij het in je om het nieuwe seizoen te domineren? Ga rijden en kijk of je de top van het klassement kunt bereiken!

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com