Reis op 2 juli naar de ‘First World’ in Final Fantasy XIV: Shadowbringers

ijdens het uitverkochte Final Fantasy XIV Fan Festival in Tokio, Japan, onthulde Square Enix dat de langverwachte derde uitbreiding Shadowbringers spelers naar Norvrandt in de First World zal voeren. Dit is de eerste keer dat de Warriors of Light de wereld van Hydaelyn zullen verlaten – als Warriors of Darkness moeten ze nu tegen de legers van het licht strijden om deze wereld van de ondergang te redden.

Tijdens zijn presentatie op het evenement, kondigde producer en director Naoki Yoshida diverse vernieuwingen aan, waaronder:

  • Nieuwe job – Dancer: Dancer wordt net als gunbreaker een van de nieuwe jobs in Shadowbringers. Deze ranged aanvaller gebruikt chakrams voor krachtige aanvallen en voert dansen uit om speciale vaardigheden te benutten en het team te versterken.
  • Nieuw spelerras – Hrothgar: Het alleen-mannelijke Hrothgar-spelerras complimenteert het onlangs aangekondigde Viera-ras dat alleen uit vrouwen bestaat, als tweede nieuwe speelbare ras in Shadowbringers. De Hrothgar en Viera hebben beide unieke, aanpasbare functies die specifiek zijn voor hun rassen.
  • Nieuwe spelersteden – The Crystarium en Eulmore: Deze twee steden in Norvrandt zullen dienen als nieuwe spelershubs en een sleutelrol spelen in de hoofdverhaallijn van Shadowbringers.
  • Nieuwe raid – Eden: Deze nieuwe high-end raid-content levert meerdere uitdagende eindbazen en een nieuw personage dat is ontworpen door Tetsuya Nomura, de KINGDOM HEARTS-director en FINAL FANTASY-veteraan.
  • Nieuwe beast tribe en primal: De baarddragende dwergen en de  “Sin-eater,” Innocence.
  • Nieuwe field area – Lakeland

De nieuwe Shadowbringers-trailer biedt een dieper inzicht in de setting van de expansion. De trailer is hier beschikbaar: https://youtu.be/w7eH0mqK3To

Deze nieuwe functies worden toegevoegd aan de lijst met eerder aangekondigde content, waaronder een level cap-verhoging naar level 80, een geheel nieuw trust systeem, een nieuwe 24-spelers alliance raid getiteld “YoRHa: Dark Apocalypse,” een New Game + en end-game inhoud voor crafters en verzamelaars met als doel de Restoration of the Holy See of Ishgard.

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief als shopmanager bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password