Redout 2 racet naar PlayStation, Xbox & PC

Saber Interactive en 34BigThings hebben Redout 2 uitgebracht, het supersnelle vervolg op de  antizwaartekrachtracer, voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, en Windows PC via Steam en de Epic Games Store. Redout 2 is de meest ambitieuze game van de serie tot nu toe, met hogere snelheden, meer tracks en diepere aanpassingsmogelijkheden dan ooit tevoren.
De standaardversie van Redout 2 is vanaf vandaag verkrijgbaar naast de Deluxe Edition van het spel, die het basisspel plus de Season Pass bevat. De Season Pass bevat twee toekomstige DLC-pakketten met nieuwe locaties, carrière-events, beloningen en meer tegen een gereduceerd tarief.

PC-spelers kunnen ook de Ultimate Edition van Redout 2 kopen op Steam en de Epic Games Store; de Ultimate Edition bevat alle content van de Deluxe Edition, plus een digitale download van de soundtrack van Redout 2. De soundtrack bevat 42 originele tracks en negen gelicenseerde tracks, met in totaal meer dan drie uur aan killer elektronische muziek!

Redout 2 neemt je mee naar de toekomst van het racen: scheur, kantel en boost je aanpasbare zweefschip door tientallen verbijsterende, adembenemende parkoersen in verschillende speltypen, waaronder een uitgebreide singleplayer-campagne plus competitieve online multiplayer voor maximaal 12 spelers op pc, PlayStation en Xbox.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password