Red je kevervriendjes uit de onderwereld in Atari’s Tumblebugs HD Remaster, nu verkrijgbaar op Steam

Vandaag kondigt de iconische producent van interactief entertainment Atari met veel enthousiasme aan dat de geliefde en enorm schattige match-3-puzzelgame Tumblebugs nu beschikbaar is op Steam in een onvoorstelbare full HD-remaster.

In Tumblebugs kruip je in de huid van de eervolle “Guardian Bug” in de rol van Tumble, een beschermende en over het algemeen schattige vriend die zijn best doet om ervoor te zorgen dat zijn achtpotige vrienden nog een dag leven. Door meerdere gekleurde insecten vanaf je rug te lanceren met precieze timing en deskundige precisie, voorkom je dat je buggy-maatjes in het ondergrondse hol van het Black Bug Empire vallen. Maar je moet snel handelen – met een oog (of een paar) op de klok, moet je ze allemaal redden voordat je geen tijd meer hebt!

Bij de lancering in 2005 was Tumblebugs een best verkopende commerciële hit. Met vernieuwde graphics en 78 levels met een achtertuin-thema is Tumblebugs populair vanwege de leuke gameplay die schuilgaat achter een ontwapenend schattig achtertuin-kever-landschap. In vier jaar tijd heeft Tumblebugs meer dan 35 miljoen keer gespeeld op Windows, Mac, iOS en de Nintendo Wii, en ook in de gratis Flash-versie.

Belangrijkste kenmerken van Tumblebugs:

Snel en vloeiend, eenvoudige maar aantrekkelijke fysica-gebaseerde gameplay zorgt voor een puzzelspel dat moeilijk is om van weg te kruipen
Red al je insectenvriendjes uit gevangenschap in een reeks levels in de verhaalmodus
Gebruik speciale krachten om de kever blitz op te voeren tot een 11 met perks zoals Rewind Bugs, Ballistic Bugs, en “Stop!”
Speciale insecten zijn allesbehalve griezelig en kruiperig – kies uit Wild Bug, Star Bug, Blossom Bug, en Color Burst
Speel tijdritten vrij en speel je favoriete levels opnieuw om nieuwe beste tijden neer te zetten en jezelf keer op keer uit te dagen met steeds hogere moeilijkheidsgraad. Dat is nog eens wat we metamorfose noemen!

Tumblebugs, ontwikkeld door Wildfire Studios en uitgegeven door Atari, is nu verkrijgbaar op Steam voor 16,79€.

 

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password