Red Dead Online Beta: Target Races Nu Beschikbaar

Schiet te paard op doelwitten om voorbij checkpoints te komen terwijl je naar de finisht racet om op de eerste plaats te eindigen in Target Races, de nieuwste toevoeging aan de Red Dead Online Beta. 
Alle spelers beginnen met pijl en boog – terwijl je racet, zal elk doel dat je raakt het uithoudingsvermogen van de paart verhogen – maar je kunt ook gebruik maken van strategische pickups langs de baan. Rijd door Stamina pickups om de sprinttijd van je paard te verlengen of snel te herstellen van een uitgeputte Horse Stamina core. Wapen pickups geven vuurwapens vrij met beperkte munitielevering. Gebruik een jachtgeweer om snel en makkelijk een checkpoint target te elimineren, of gebruik het wapen tegen je competitie. Spelers kunnen vasthouden aan checkpoint targets, maar het gebruik van wapens tegen andere concurrenten vereist vaardigheid met vrij richten. Als je achterop rijdt, rij dan in de slipstream van je concurrent om Horse Stamina snel te regenereren en een lichte snelheidsboost te krijgen. Als je een voorsprong verdedigt, kun je ook je concurrenten schoppen om hun Horse Stamina te verlagen met daarbij de kleine kans dat je ze omver schopt. Start Target Races via het menu op de landingspagina, via de Quick Join optie, of door naar een Features Series wegwijzer te rijden.
Playstation 4-spelers krijgen vervroegde toegang tot Open Target Races, waarbij je in een open ruimte strijdt om alle targets te elimineren en vervolgens naar de finish te racen. Je mag zelf kiezen in welke volgorde je op targets schiet, maar houd in de gaten hoe snel je concurrenten de targets neerhaalt, en gebruik de mini-map om erachter te komen welke target de volgende moet zijn. PS4 spelers kunnen ook het pictogram van de speciale serie op de gamekaart zien; de speciale serie verschijnt wanneer er een PS4 early acces-modus is en brengt spelers direct naar een serie. 

Of je je nu een weg baant door een Target Race, mensen in nood helpt in Free Roam-missies, Hideouts leeghaalt, op jacht gaat, benodigdheden maakt of een eervol (of oneervol pad) kiest in A Land of Opportunities, de Red Dead Online Beta biedt een 20% boost bij alle activiteiten waar je XP verdient. Je krijgt ook 25% korting op alles in de Horse Care-sectie bij de stallen en in de Wheeler, Rawson & Co Catalogus waaronder medicijnen, revivers, stimulerende middelen en de trusty brush. Spelers met een hogere ranking kunnen hun zadels upgraden met 25% korting op Improved Saddles. Check verder voor de nieuwste lading van bandiet-waardige kleding:

  • Morning Tail Coat
  • Strickland Boots
  • Bowyer Boots (Female only)
  • Furred Gloves

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief als shopmanager bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password