Red Dead Online Beta: Plunder Showdown Modus nu beschikbaar

In nieuwe Red Dead Online Beta Showdown Modus, Plunder,  zijn de middelen beperkt – werk samen met je team om je door tegenstand heen te vechten en verover supplies van een centrale locatie om deze vervolgens af te leveren bij de basis van je team.

Naast het vangen van de buit vanaf die centrale locatie, kun je ook je sluwheid gebruiken om het te stelen uit het kamp van je tegenstander. Wees voorzichtig – wanneer je de buit vasthoudt ben je zichtbaar voor alle andere spelers. Houd je Health, Stamina en Dead Eye hoog en gebruik tonics om je tank te boosten naar goud voordat je een gooi doet naar de pakketjes, en profiteer van team-based Dead Eye Ability cards zoals Focus Fire waarmee je teamgenoten een klein beetje meer schade kunnen aanrichten wanneer Dead Eye actief is.

Kledingwinkels van over alle vijf staten hebben de nieuwste ladingen kleding van deze week binnengekregen:

  • Owanjila Hat
  • Porter Jacket
  • Concho Pants

En als aanvullende bonus deze week zijn alle jassen, holsters, laarzen en handschoenen, die normaal pas beschikbaar zijn voor spelers met minimaal rank 40, direct beschikbaar voor alle spelers. Deze items zijn verkrijgbaar tot en met 15 april. Voor de spelers met een hogere ranking: De ranking van de Turkoman, Missouri Fox Trotter en Arabian Horsesworden verlaagd naar rank 40, terwijl Volatile Dynamite, Incendiary Buckshot, Explosive Slug, Express Esplosive en Dynamite Arrow pamfletten worden verlaagd tot rank 60.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password