Real Heroes: Firefighter HD nu beschikbaar voor Xbox One

Maak je klaar om de held uit te hangen, want Ziggurat Interactive heeft vandaag Real Heroes: Firefighter HD uitgebracht op Xbox One. Met een update die voor het eerst volledige 4K-resolutie biedt, moeten spelers en hun virtuele team van onverschrokken brandweermannen hun pak aantrekken voor de strijd tegen een van de gevaarlijkste vijanden: vuur! Bestrijd torenhoge inferno’s vanuit een first-person perspectief terwijl je burgers redt en de oorzaak van elke brand onderzoekt.

Het is tijd om een nieuwe trainingsbroek aan te trekken, een Halligan te pakken en in de ladderwagen te springen om naar de frontlinies te snellen! Real Heroes: Firefighter HD is een first-person brand- en reddingsactiegame waarin spelers de heldhaftige rol van een echte brandweerman op zich nemen. Als pas afgestudeerde cadet die begint bij een brandweerkazerne in Los Angeles, moet de held van het spel de instrumenten van het vak leren, enorme branden bestrijden en burgers redden uit dodelijke vuurzeeën.
 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password