Rainbow Six Siege onthult esportsplannen

Rainbow Six Siege heeft de esportsplannen voor 2021 onthuld. Ook heeft de Six Invitational 2021, het grootste Rainbow Six esportstoernooi ter wereld, een nieuwe datum gekregen. Het toernooi is gepland voor mei 2021 en vervangt de Season 2021 Six Major van mei. De exacte locatie en data volgen later. Meer informatie over de aanpassingen aan het Rainbow Six-esportsprogramma voor de Six Invitational 2021, zijn HIER te bekijken.

Op basis van Season 2020 en feedback van de community, heeft Rainbow Six Siege tal van updates voor het Rainbow Six-esportsprogramma van Season 2021:

  • Verwijdering van gelijkspel: In plaats van matches te beëindigen met een gelijkspel, worden wedstrijden vanaf nu bepaald door middel van een best of 3 overtime.
  • Uitgebreide roosters: Om het voor organisaties gemakkelijker te maken om zowel op regionaal als nationaal niveau te strijden, kunnen organisaties vanaf nu een totaal van 12 spelers beschikbaar stellen, met maximaal 7 spelers die voor elk specifiek rooster zijn geregistreerd. Tevens moet elk rooster minimaal 5 spelers bevatten en worden ondersteund door een eigen coach. Meer informatie hierover volgt later.
  • Coaching time-out: Coaches krijgen de mogelijkheid om de match te pauzeren en de strategie met hun spelers te bespreken. Meer informatie hierover volgt later.
  • Gestandaardiseerd puntensysteem op regionaal niveau: Een reguliere overwinning wordt beloond met 3 punten, terwijl een verlies 0 punten oplevert. Als de twee teams tot in de verlenging strijden, krijgt de winnaar 2 punten en de verliezer 1 punt.
  • Update van de tiebreakers
Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password