Rainbow Six Siege onthult Demon Veil

Het eerste seizoen van het zevende jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is onthuld: Demon Veil. Demon Veil brengt een nieuwe verdediger, Azami uit Japan, naar de game en introduceert een nieuwe map, een permanente Team Deathmatch-gamemodus en meer.
In Demon Veil ontdekken spelers een gloednieuwe Operator. Azami, de nieuwe verdediger uit Japan, is uitgerust met de Kiba Barrier gadget waarmee haar projectielen bij impact een kogelvrij schild plaatsen. Ideaal om snel gaten in muren en vloeren te repareren, wat een mobielere en veelzijdigere defensieve benadering mogelijk maakt. Azami is tevens uitgerust met een 9X19SVN of een ACS12 als primair wapen en een D-50 als secundair wapen.

Naast de introductie van Azami verschijnt er halverwege het eerste seizoen voor het eerst in drie jaar een nieuwe map in Rainbow Six Siege: Emerald Plains. Deze moderne countryclub, gevestigd in Ierland, daagt spelers uit om een nieuwe omgeving met meerdere levels onder de knie te krijgen.

Ook introduceert seizoen 1 van jaar 7 attacker repick, waardoor aanvallers hun Operator en loadout kunnen veranderen tijdens de voorbereidingsfase. Deze verandering geeft spelers de mogelijkheid om hun strategie tijdens de voorbereidingsfase aan te passen aan de hand van de verzamelde informatie. Daarnaast is de match header bijgewerkt om spelers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen bij het veranderen van hun Operator of loadout. Attacker repick is beschikbaar voor alle gamemodi in de quick match, unranked, ranked en Pro League playlists.

Demon Veil brengt nog meer gameplayupdates naar de game: een permanente Team Deatchmatch-gamemodus – de perfecte omgeving om op te warmen – , match replay voor console, updates voor Goyo en Valkyrie en een exclusieve Elite-skin voor Nomad.

Tot slot introduceert het eerste seizoen ook een beloningsprogramma waarmee spelers beloningen verdienen door bugs te rapporteren via R6Fix. Spelers op zowel de testserver als de live server kunnen problemen melden en maken dus kans op een beloning van elk seizoen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password