Rainbow Six Siege bereikt mijlpaal van 25 miljoen spelers bij launch van Operation White Noise – Trailer

Net na het tweejarig bestaan van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, kondigt Ubisoft aan dat Operation White Noise nu beschikbaar is op alle platformen.

Dit nieuwe seizoen bevat de nieuwe Mok Myeok Tower map, gevestigd in een schrikwekkend hoog gebouw in Zuid-Korea. Operation White Noise introduceert ook drie nieuwe operators – Dokkaebi, Vigil en Zofia – met eigen, kenmerkende wapens.  

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege heeft ook de iconische mijlpaal van 25 miljoen geregistreerde spelers bereikt. “Investeren in de speler is altijd de kern van het succes van deze game geweest, en een lange levensduur is daarbij van groot belang voor ons. We hebben deze game steeds verder blijven ontwikkelen met onze community in het achterhoofd,” aldus Alexandre Remy, Brand Director van Rainbow Six Siege. “We zijn enorm blij om te zien dat de community onze game heeft omarmd, geïntroduceerd bij vrienden en ons écht heeft doen begrijpen wat er mogelijk is met wat wij gemaakt hebben.”

Als teken van deze toewijding om nieuwe, kwalitatieve content te ontwikkelen en steeds nieuwe leden toe te voegen aan de groeiende community, is Year 3 voor de game onlangs aangekondigd door Ubisoft Montreal.

Spelers kunnen de Year 2 pass nog aankopen tot en met 12 december om vroegtijdige toegang te krijgen tot de Operators van Operation White Noise.

Jimmy Verwimp
Verjim is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Hoofdredacteur van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password