Rainbow Six Pro League bereikt nieuw hoogtepunt met Season 3 finales in São Paulo

De acht beste teams ter wereld nemen het tegen elkaar op in de Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League Season 3 finales die plaatsvinden in São Paulo op 18 en 19 november 2017. De finales brengen voor het eerst spelers uit vier verschillende regio’s samen: Azië, Europa, Zuid-Amerika en Noord-Amerika. Deze acht teams strijden voor de Season 3 prijzenpot van $275,000, waardoor de totale prijzenpot van alle officiële Year 2 toernooien $1,250,000 bedraagt.

Evil Geniuses voegt zich bij de Pro League voor de Season 3 finales. Zij hebben hun plek bemachtigd door voorheen deel te nemen als Continuum en vertegenwoordigen samen met Infamy, Noord-Amerika.

“Wij zijn enorm blij om Evil Geniuses, een van de beroemdste e-sports teams, te verwelkomen tot de Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League.”, zegt François-Xavier Dénièle, Esports Director, Ubisoft EMEA. “Het geeft de Pro League’s groei naar een sterker en globaler model goed weer.”

“Wij van Evil Geniuses hebben de groei van de Tom Clancy’s Rainbow Six e-sports community een tijdje nauwlettend in de gaten gehouden.”, zegt Phillip Aram, COO en Manager, Evil Geniuses. “Toen we de kans kregen om aan de slag te gaan met Continuum, die het gezicht waren van Tom Clancy’s Rainbow Six in Noord-Amerika, moesten we wel. Evil Geniuses heeft altijd de intentie om onze traditie wat betreft winnen aan nieuwe fans te introduceren en huidige fans bloot te stellen aan het hoogste niveau e-sports waar zij nog niet bekend mee zijn. Canadian en de rest van de groep bevinden zich deze week op het SteelSeries kantoor in Chicago om zich voor te bereiden op de aankomende LAN. Ik en de rest van Evil Geniuses kunnen niet wachten om de hele groep toe te gaan juichen in Brazilië.”

De Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League Season 3 finales vinden plaats in de MAX5 arena in São Paulo op 18 en 19 november 2017. Het evenement is volledig uitverkocht en geeft het Braziliaanse publiek de kans om stralen. Braziliaanse fans krijgen de kans om twee nationale teams, Team Font en Black Dragons, te steunen.

De teams die strijden voor de Season 3 kampioenstitel zijn:

  • PENTA SPORTS: dit Duitse team is een favoriet van de fans en heeft het gemunt op de hoofdprijs. Penta Sports was de winnaar van de laatste twee Year 2 Pro League seizoenen.
  • ENCE: tot nu toe elke keer gekwalificeerd voor de Pro League finales. Ence heeft sinds Year 1 nog geen enkele Pro League LAN gewonnen, maar is bereid om te bewijzen dat ze offline net zo goed zijn als online.
  • EVIL GENIUSES: dit e-sports merk heeft de leden van Continuum binnengehaald. Als winnaar van de Six Invitational van afgelopen februari bleef dit Canadese team indruk maken op toeschouwers tijdens de play-offs van Pro League.
  • 1NFAMY: na vorig seizoen de strijd tegen degradatie gewonnen te hebben, verrast InFamy iedereen door zich toch nog te kwalificeren voor de Season 3 finales. Om op dit niveau overeind te blijven, maakt het team gebruik van de ervaring van hun recent verkregen spelers.
  • TEAM FONTT: in dit krachtig Braziliaanse team, dat vorig seizoen de Pro League halve finale bereikte, zijn gohaN en zijn teamleden bereid om hun beste kant te laten zien aan hun fans.
  • BLACK DRAGONS: ook het tweede Braziliaanse team rekent op het energieke Braziliaanse publiek. Dit is het laatste team dat tijdens de Season 1 finales een map heeft gewonnen van PENTA.
  • MANTIS FPS: het beste Zuid-Koreaanse team dat tijdens deze finales het hoogste Pro League niveau gaat ontdekken.
  • EINS: dit Japanese team is de winnaar van de Pro League play-offs die vorige maand in Sydney plaatsvonden en maakt enorm veel kans op de titel.

De winnaar van de Season 3 finales en andere hoog scorende teams uit Azië, Europa, Zuid-Amerika en Noord-Amerika nemen het tegen elkaar op in de tweede editie van de Six Invitational. Deze vindt van 16 tot en met 18 februari 2018 plaats in Montreal. De winnaars van de Six Invitational worden tot de beste spelers ter wereld gekroond en verdienen met de grootste competitie ooit een prijzenpot van $500,000.

Jimmy Verwimp
Verjim is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Hoofdredacteur van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password