Race over klassieke circuits met de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas, vanaf 18 maart beschikbaar

Maak een nostalgische rit door de geschiedenis van Mario Kart met de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas, en race naar de finish op 48 geremasterde circuits. Deze betaalde DLC levert tot het einde van 2023 zes sets met elk acht circuits, waar spelers zowel lokaal als online op kunnen racen. En de eerste set verschijnt al op 18 maart!
De eerste set levert de Goudensprintbeker en de Gelukskatbeker en laat spelers over de roltrappen razen van Kokosnootplaza (Wii), rotsblokken ontwijken in Chocokloof (N64), voorbij de tribunes racen in Toad Circuit (3DS), over de wolken van Wolkenhof (GBA) scheuren en door het drukke verkeer van Paddenstoelpas (DS) slingeren. Voor het eerst kun je nu ook je eigen weg kiezen door Tokio-Toer, Parijs-Promenade en Ninjaschool uit Mario Kart Tour.

Geef je Mario Kart 8 Deluxe-ervaring een nieuwe boost met de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas en geniet van meer hellingen, loopings, bochten en sprongen in elk van de zes sets. Spelers ontvangen alle zes sets van de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas bij een betaald lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket, of door de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas apart aan te schaffen in de Nintendo eShop.

De Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas is vanaf 18 maart verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Maak een nostalgische rit door de geschiedenis van Mario Kart en race naar de finish op een totaal van 48 geremasterde circuits. Tot het einde van 2023 verschijnen zes sets met elk acht circuits, de eerste set verschijnt morgen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password