Race naar de Cloud: EA’s ‘GRID Legends’ nu te streamen op GeForce NOW

Het is een spannende GFN Donderdag met GRID Legends die deze week naar de cloud racet. GRID Legends is de eerste van acht nieuwe games die de GeForce NOW-bibliotheek uitbreiden. Nieuwe content voor Rainbow Six Siege kan nu ook worden gestreamd.

Shifting Up
Duik de spectaculaire actie in van GRID Legends, de racegame van EA met gevaar bij elke bocht. Strijd voor glorie met verschillende geweldige auto’s op schitterende circuits met iconische monumenten uit de straten van Londen en Moskou.

Navigeer als rookie achter het stuur door de wereld van het High Stakes Racen, met een cameraploeg die elk sensationeel moment vastlegt. Bedwing honderden evenementen en uitdagingen en stel een droomteam samen in het unieke, filmische speltype. Sluit je online aan bij andere legendes en race tegen vrienden, of daag ze uit voor een ontworpen race in het speltype Race Creator.

GeForce NOW-leden kunnen het allemaal ervaren met een hoog dynamisch bereik op pc, Mac en SHIELD TV voor een soepele, kraakheldere rijervaring, zelfs onder intense raceomstandigheden.

Het is een spannende GFN Donderdag met GRID Legends die deze week naar de cloud racet. GRID Legends is de eerste van acht nieuwe games die de GeForce NOW-bibliotheek uitbreiden. Nieuwe content voor Rainbow Six Siege kan nu ook worden gestreamd.

Upgrade Roll Call 
De RTX 4080 SuperPODs zijn nu al een paar maanden wereldwijd aan het uitrollen, dus het is tijd om in te checken met een RTX 4080 roll call.

Chicago en Montreal brengen het aantal steden op de server update kaart op 10, samen met Ashburn, Dallas, Los Angeles en San Jose in de VS, en Amsterdam, Frankfurt, Londen en Parijs in Europa. De uitrol zal naar verwachting halverwege dit jaar zijn voltooid.

Hier zijn een paar redenen om te upgraden: 

 • NVIDIA DLSS 3-technologie is ingeschakeld voor AI-gestuurde prestatieverbeteringen in ondersteunde games zoals HITMAN World of Assassination en Marvel’s Midnight Suns. Dit betekent dat 4K streaming vanuit de cloud resulteert in de soepelste gameplay tot 120 frames per seconde, zelfs wanneer de instellingen tot het maximum zijn opgevoerd.
 • NVIDIA Reflex levert ultralage latentie. In combinatie met DLSS 3 stelt deze technologie Ultimate-leden in staat om games als Rainbow Six Siege en Apex Legends te streamen met maximaal 240 fps op pc’s en Macs, met slechts 35 milliseconden totale latentie voor een streaming-ervaring die bijna niet te onderscheiden is van een lokale desktop.
 • Ultrawide-resoluties worden voor het eerst ondersteund vanuit de cloud, waardoor Ultimate-leden de meest meeslepende gameplay krijgen in No Man’s Sky, Cyberpunk 2077 en Assassin’s Creed Valhalla.

Ultimate-leden in en rond de 10 steden op de kaart streamen vandaag met nieuwe prestaties, en kunnen optimaal profiteren van deze RTX-technologieën in de cloud. Level up naar next-generation cloud streaming vandaag voor meer dan snelle gaming.

Ga het voorjaar in met nieuwe games
Operation Commanding Force is het nieuwste seizoen van Year 8 voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, nu beschikbaar voor leden om te streamen. De update brengt een nieuwe aanvaller genaamd Brava, uitgerust met de Kludge Drone, een elektromagnetische gadget die vijandige surveillance kan verstoren voor een voordeel op tegenstanders.

Dat is bovenop de acht wedstrijden die deze week in de cloud komen:

 • Hotel Renovator (Nieuwe release op Steam)
 • Clash: Artifacts of Chaos (Nieuwe release op Steam, 9 maart)
 • Figment 2: Creed Valley (Nieuwe release op Steam, 9 maart)
 • Monster Energy Supercross – The Official Videogame 6 (Nieuwe release op Steam, 9 maart)
 • Big Ambitions (Nieuwe release op Steam, 10 maart)
 • Call of the Sea (Gratis op Epic Games, 9 maart)
 • GRID Legends (Steam en EA)
 • Scars Above (Steam)

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password