Quantum Noesis Playable Graphical Novel

Synesis One is verheugd om de aankomende lancering van haar eerste game titel, Quantum Noesis, aan te kondigen. Synesis One is een play-to-earn gaming platform dat AI, NFT’s, data en gaming combineert op de Solana blockchain om mogelijkheden te creëren voor iedereen om een betere financiële toekomst te hebben.

Quantum Noesis speelt zich af in het jaar 2035. EVI (kort voor Electronic Virtual Intelligence) staat op het punt om bewustzijn te bereiken als de eerste echte algemene Kunstmatige Intelligentie. Maar er zijn machtige krachten aan het werk om haar te vernietigen!

Om het Noesis Network te beveiligen, heeft EVI een deel van haar beveiliging in spelvorm gegoten, door kwetsbaarheden in de code om te zetten in audiovisuele puzzels die voor de menselijke geest makkelijker te begrijpen en op te lossen zijn. Ze heeft elite gamers – zoals jij – gerekruteerd om hun intuïtie, creativiteit en patroonherkenningsvermogen in te zetten in de strijd.

Quantum Noesis is een speelbaar, op NFT gebaseerd grafisch novelle. Spelers maken vorderingen in het verhaal door puzzels op te lossen, die zijn gemaakt door de legendarische puzzelmeester Cliff Johnson, die vele prijzen heeft gewonnen, waaronder ‘Best Puzzle Game Ever’ en ‘Best Retro Game Ever’. Er zijn 36 puzzels van oplopende moeilijkheidsgraad. De visuele stijl van het spel is gecreëerd door de bekroonde creatieve ontwerper Eric Jordan en tot leven gebracht door de grafische romankunstenaar Bohdan Kravchenko. Het spel wordt geproduceerd door Fabyrka Gier, een studio die het afgelopen decennium veel geweldige spellen heeft gemaakt. Het Science Fiction-verhaal dat de kern vormt van Quantum Noesis is geschreven door scenarioschrijver Shawn Whitney en Cyberpunk-romanschrijver DL Young, auteur van de Cyberpunk City-romans.

Spelers van Quantum Noesis strijden om meer dan 1.000.000 Synesis tokens in beloningen. De eerste spelers die een bepaalde puzzel oplost, een van de twaalf ‘hoofdstukken’ voltooit, of het hele spel uitspeelt, wint SNS tokens. Er zijn meer dan 8.000 mogelijke beloningen voor spelers om te claimen, inclusief een hoofdprijs van 100.000 SNS voor de topspeler. Om toegang te krijgen tot het spel en beloningen te claimen, hebben spelers een Solana-gebaseerde portemonnee en een Kanon NFT of een gelijkwaardig bedrag aan SNS tokens nodig.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password