Quake Champions: Large Scale Tech Test, Sacrifice Mode en NDA Drop komen er op 12 mei aan

Bethesda kondigt aan dat er drie nieuwe items op de planning staan voor Quake Champions:

Large Scale Tech Test
Er staat als eerste een Large Scale Tech Test gepland van 12 mei tot 21 mei waarbij iedereen die graag de pre-release versie van de game wil spelen zichzelf kan inschrijven om ermee aan de slag te gaan. Je krijgt meteen een code! Gedurende de Tech Test zal de game 24/7 live blijven.

Sacrifice Mode onthuld
Als tweede kan je tijdens de Tech Test met Quake Champions’ nieuwe 4v4, team-gebaseerde competitieve mode – Sacrifice – voor het eerst aan de slag. Spelers vormen een team en kiezen hun Champions om samen te werken en de Arenas te domineren in deze nieuwe, competitieve speelstijl.

No More NDA
Als laatste vervalt de NDA op 12 mei – gedurende de volledige Large Scale Tech Test zullen spelers mogen streamen, beelden opnemen, delen en publiekelijk bespreken.

Wil je deelnemen aan de Large Scale Tech Test, bezoek dan www.Quake.com om je te registreren en je key te ontvangen. Meer nieuws omtrent Quake Champions volgt nog de komende dagen.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password