Quake Champions December Update brengt 100-tier Battle Pass, CTF Modus en meer

Enkele van de grootste veranderingen ooit komen in december naar Quake Champions, waaronder een spannende nieuwe manier om voortgang te boeken en exclusieve beloningen te verdienen; een nieuw systeem om Champion-specifieke uitrustingen te verdienen; de komst van de langverwachte Capture The Flag (CTF) modus; een nieuwe map en tonnen bijkomende updates en verbeteringen.

Battle Pass
De community heeft gevraagd om veranderingen door te voeren op vlak van voortgang en beloningen en in de December Update zitten die erin. Spelers zullen een totaal nieuw systeem vinden om te stijgen in level en voor het krijgen van gratis en premium beloningen, met nóg meer cosmetics en daarbovenop een duidelijk beeld van wat nog behaald kan worden. Het nieuwe systeem wijst spelers gratis de weg naar beloningen maar biedt hen ook de mogelijkheid om te kiezen voor de premium ‘Battle Pass’ die nog meer, exclusieve items vrijspeelt. Spelers verdienen beloningen door te stijgen in level tijdens een seizoen in de Arenas. Meer gedetailleerd:

  • Hoe meer je speelt, hoe meer beloningen je verdient – ‘frag’ samen met vrienden, stijg in level en krijg bergen vette loot!
  • Zowel gratis als Battle Pass spelers kunnen skins, shaders, vanities, iconen, naamplaatjes, valuta en loot boxes verdienen; Battle Pass spelers kunnen meer beloningen verdienen en de meeste voorwerpen in de betalende versie zijn volledig nieuw voor het spel.
  • Elk seizoen bevat een 100-tier ladder, boordevol beloningen
  • Battle Pass spelers genieten meteen van een extra in-game bonusvoorwerp
  • Dagelijkse en wekelijkse Challenges zijn in zowel de Battle Pass als de gratis versie aanwezig, maar de Battle Pass bevat wekelijks extra Challenges om meer credit en beloningen te verdienen.

De Quake Champions Battle Pass is beschikbaar voor 1,000 Platinum. De toevoeging van de Battle Pass brengt ook bijkomende veranderingen teweeg aan de economie, waaronder het verdwijnen van de Backpacks en Chests, een versterking van de valuta en meer. Alle details omtrent wat er juist verandert en welk effect dit heeft op de spelers, kan je lezen op de online FAQ via volgende link

Champion Vooruitgang
Naast het doorlopen van de Battle Pass om beloningen te verdienen, kunnen spelers specifieke Champions doen stijgen in level door het voltooien van een resem aan Challenges in het spel. Het volbrengen van Wekelijkse Challenges en het boeken van progressie doorheen de Battle Pass levert de spelers ‘Shards’ op, een valuta die gebruikt kan worden om voorwerpen vrij te spelen die uniek zijn voor elke Champion. Dit systeem laat spelers toe om nog meer beloningen te verdienen en – belangrijker nog – om de Champion te kiezen waarop hun beloningen van toepassing zijn.

Capture the Flag en Nieuwe CTF Map
Capture the Flag is terug! De community heeft er lang om gevraagd en nu komt de klassieke FPS-modus terug met alle kenmerkende Quake intensiteit. Om je op weg te helpen, zit er een nieuwe map ‘Citadel’ in de update, die speciaal ontworpen is voor CTF. Quake fans met een scherp oog merken misschien op dat voor de map ‘Citadel’ inspiratie werd gehaald uit Quake Live’s ‘Stone Keep’. Maak je klaar om samen te werken en gebruik alle middelen die nodig zijn om je vlag stevig geplant te houden.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password