Quake Champions – Arena First Look: ‘Blood Covenant’ trailer vrijgegeven

Iedereen herinnert zich nog de oude multiplayer maps uit de Quake-games. Dodelijke Arenas gebouwd voor wendbaarheid, brutale conflicten en intensieve, competitieve gameplay. Vandaag onthullen we meer info rond een van de eerste Arenas uit Quake Champions – Blood Covenant.

Blood Covenant is gebaseerd op een van de meest geliefde en gespeelde maps uit Quake III Arena, The Camping Grounds (Q3DM6), en kan aanschouwd worden als een moderne herwerkte versie van deze Arena. Alle favoriete secties zijn intact gebleven, inclusief de lange Jump Pad naar de Rocket Launcher, de Quad Damage spawn, Railgun richel en de nauwe gevechten in de Pillars. Hoe dan ook staan er nieuwe trucjes en geheimen zowel veteranen als nieuwe spelers te wachten waaronder nieuwe manieren om te vechten, te bewegen en de Champion’s Active en Passive begaafdheden.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password