PvP-herziening en een nieuwe leider in Warcraft Arclight Rumble

Het sleutelen gaat door in de gesloten bèta van Warcraft Arclight Rumble! Na de recente release van de Arclight Surge-update is ons PvP-systeem nu volledig in elkaar gezet en klaar om getest te worden! Om alle verbeteringen en de vele nieuwe manieren om te rumble-en uit te leggen, hebben we een nieuwe blogpost gepubliceerd op de Warcraft Arclight Rumble-fora.

In de blogpost zelf worden een heleboel upgrades en nieuwe mechanieken besproken, maar hier is een korte samenvatting:

  • We voegen seizoenen toe aan Warcraft Arclight Rumble – elk met nieuwe maps, torens en modifiers om de meta op te schudden.
  • Leaderboards en een nieuw geavanceerd PvP matchmaking-systeem zorgen voor eerlijke en evenwichtige rumbles.
  • We hebben een aantal fan-favoriete slagvelden en PvP-locaties uit World of Warcraft in een nieuw jasje gestoken, waaronder Alterac Valley, Arathi Basin, Gadgetzan en Hillsbrad Foothills.
  • Met een horde feestvierende murlocs maakt Old Murk-eye zijn entree in ons rijtje leiders.

En er komt nog meer! Terwijl we de bouten van de volgende ronde upgrades aandraaien, kun je op de forums terecht voor de volledige lijst met alles wat nieuw is voor PvP in Warcraft Arclight Rumble.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com