Puzzle & Dragons Nintendo Switch Edition nu verkrijgbaar

GungHo Online Entertainment lanceert PUZZLE & DRAGONS Nintendo Switch Edition vandaag in de Nintendo eShop. De populaire mobiele titel is opnieuw ontworpen voor de Nintendo Switch om solo of met vrienden van te genieten via een verscheidenheid aan spelmodi, een aangepaste dungeon maker, prestaties en avatars. Optionele in-app aankopen zijn beschikbaar.

Spelmodi
De iconische puzzel-RPG biedt nieuwe spelmodi, alleen op Nintendo Switch:

  • Quest Mode: Reis door 16 kerkers van 75 verdiepingen in singleplayer, of werk samen met anderen in couch co-op om een party te vormen voor je avontuur.
  • PvP-modus: Neem het op tegen maximaal zeven spelers en vecht voor de hoogste score in drie wedstrijdtypes:
  • Wereldwedstrijd: Neem het op tegen willekeurige tegenstanders van over de hele wereld.
  • Friend Match: Daag vrienden uit in een online lobby.
  • Computerwedstrijd: Scherp je vaardigheden aan door offline te oefenen tegen NPC’s.
  • Aangepaste modus: Bouw je eigen aangepaste kerkers om te spelen en te delen met anderen.

Prestaties en Avatars
Geniet van een verrijkende Puzzle & Dragons ervaring vol prestatiedoelen met grote beloningen. Speel veel games om kansen te verdienen om avatars te verzamelen door ze uit een van de vier Egg Machines te halen:

  • Standaard Eiermachine
  • Heldin Eiermachine
  • Godfest Eiermachine
  • Draken & Drakenbinding Eiermachine

Extra avatars kunnen worden verzameld in drie Egg Machines die verkrijgbaar zijn als DLC in de Nintendo eShop. Elk van deze avatars wordt geleverd met een nieuw team, Awakening Badge, extra liedje of cosmetische huid als een bonus item.

Op de Nintendo Switch kunnen fans hun zoektocht in Puzzle & Dragons beginnen in de tv-modus, de tabletop-modus of de handheld-modus. Een Nintendo Switch Online-abonnement is vereist voor online multiplayer en het delen/downloaden van aangepaste dungeon’s.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password