Puzzle & Dragons Nintendo Switch-editie onthuld met multiplayer, Dungeon Maker en meer

GungHo Online Entertainment (GOE) onthult vandaag Puzzle & Dragons Nintendo Switch Edition, dat op 19 februari 2022 zal verschijnen. De mobiele titel is volledig ontwikkeld voor de Nintendo Switch en evolueert in een ervaring waar je samen met vrienden van kunt genieten, inclusief verschillende nieuwe spelmodi, een aangepaste dungeon maker, prestaties en avatars. Fans kunnen Puzzle & Dragons Nintendo Switch Edition nu pre-orderen in de Nintendo eShop.
Veel manieren om te spelen
GOE brengt alles terug wat fans zo leuk vonden aan de geliefde blockbuster puzzel-RPG, nu met meer spelmodi om samen met vrienden van te genieten, waaronder:

  • Quest Mode: Beleef een single-player avontuur door 16 kerkers verspreid over 75 verdiepingen, of vorm een partij en bundel de krachten met maximaal vier spelers in couch co-op.
  • PvP-speltype: Strijd om de hoogste score met maximaal acht spelers in drie soorten wedstrijden:
  • Wereldwedstrijd: Daag willekeurige tegenstanders van over de hele wereld uit. Friend Match: Maak een online lobby om het tegen vrienden op te nemen.Computerwedstrijd: Oefen offline tegen NPC’s.
  • Custom Mode: Creëer, speel en deel je eigen unieke kerkers.

Prestaties en eiermachines
Het zou Puzzle & Dragons niet zijn zonder prestatiedoelen die met grote beloningen komen. Hoe meer je speelt, hoe meer avatars je kunt verdienen door ze uit een van de vier Egg Machines te halen:

  • Standaard Egg Machines
  • Heldin Egg Machines
  • Godfest Egg Machines
  • Dragons & Dragonbound Egg Machine

Nieuwe avatars kunnen worden verzameld in nog eens drie Egg Machines die beschikbaar zijn als DLC in de Nintendo eShop. Elke avatar wordt geleverd met een bonusitem dat een nieuw team, Awakening Badge, extra nummer of cosmetische huid bevat.

Op de Nintendo Switch kunnen fans Puzzle & Dragons als nooit tevoren spelen in de tv-modus, tabletop-modus of handheld-modus. Een Nintendo Switch Online-abonnement is vereist voor online multiplayer en het delen/downloaden van aangepaste dungeon’s.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password