Psychonauts: The Motherlobe Edition verschijnt binnenkort

iam8bit en Skybound Games, in samenwerking met uitgever Xbox Game Studios en ontwikkelaar Double Fine Productions, onthullen met veel plezier de fysieke editie van de hooggeprezen psychedelische platformer Psychonauts 2. Psychonauts 2: The Motherlobe Edition verschijnt op 27 september 2022 voor Xbox Series X/Xbox One en PlayStation 4.

De fysieke editie van Psychonauts 2 voor Xbox Series X/Xbox One en PlayStation 4 zal verzamelaars en cadeau-gevers zeker aangespreken. De retail-edities worden geleverd in een speciale hoes met een omkeerbare cover, inclusief een set van zes dubbelzijdige kaarten met de uiteindelijke art en concept-art uit de game, zes premium gestanste stickers en een digitale downloadcode die toegang geeft tot nooit eerder getoond ‘achter de schermen’-materiaal.

Psychonauts 2 werd vorig jaar warm ontvangen als de meest fantasierijke platformgame die voor geld te koop is, en sleepte tal van Game of the Year-awards in de wacht, waaronder ‘Xbox Game of the Year’, tijdens de Golden Joystick Awards ’21, en nominaties in meerdere categorieën tijdens The Game Awards, DICE en BAFTA Game Awards. Het vervolg heeft de hoofdbrekende elementen van de eerste game gemoderniseerd en laat terugkerende fans genieten van nog meer content.

De vreemde landschappen van Psychonauts 2 worden gezien door de lens van een 10-jarige dromer met paranormale gaven, waardoor fans de duistere, zenuwslopende gevaren in de game kunnen ervaren met de empathische naïviteit van een kind. Hoewel fans zelf meer dan 15 jaar moesten wachten op dit vervolg op Psychonauts, zijn er voor onze aspirant-psychonaut Raz maar een paar dagen verstreken. In plaats van hem tot een volwaardige psychonaut te maken, plaatst Second Head van de Psychonauts Hollis Forsythe een ‘Intern’-tag op de borst van Raz – het begin van een nieuw avontuur vol maffe personages, gestoorde werelden om te verkennen en sinistere gebeurtenissen om achter de schermen op te lossen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password