Psychologische sci-fi thriller Fort Solis komt naar Mac

Ontwikkelaar Fallen Leaf onthult in samenwerking met Dear Villagers met trots dat hun aankomende filmische sci-fi avontuur Fort Solis naar Steam op Mac komt. Verken een verlaten mijnfaciliteit op Mars, los het mysterie van de vermiste bemanning op en neem cruciale beslissingen.

In Fort Solis kruip je in de huid van ingenieur Jack Leary, terwijl hij de langste nacht van zijn leven doorbrengt op een geïsoleerde mijnbasis op Mars. Verken het station Fort Solis in je eigen tempo en verzamel aanwijzingen uit de bunkers, laboratoria, bemanningsverblijven en het ruwe, stormachtige oppervlak om te begrijpen welke raadselachtige verschrikkingen de bewoners hebben getroffen. Naarmate de nacht langer duurt, escaleren de gebeurtenissen, lopen ze uit de hand en wordt het mysterie over wat er werkelijk aan de hand is steeds groter. Je moet een race tegen de klok aangaan om de bemanningsleden van Fort Solis te vinden en te ontsnappen om het verhaal te vertellen!

Dankzij de kracht van Unreal Engine 5 biedt Fort Solis een meeslepende setting in de diepste uithoeken van de ruimte. Met een eersteklas crew, waaronder Red Dead Redemption 2-leider Roger Clark, Troy Baker (The Last of Us, Death Stranding) en Julia Brown (The Last Kingdom, World on Fire), dompelt Fort Solis je onder in een hard sci-fi drama zonder camerabewegingen, laadtijden of HUD.

Neem moeilijke beslissingen in realtime terwijl je de sinistere krachten die Fort Solis hebben overvallen in kaart brengt. Heb jij het in je om het mysterie van Fort Solis op te lossen en levend terug te komen?
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com