Psychologische platformer The Perfect Pencil onthult nieuwe gameplay demo

Studio Cima kondigt aan dat haar aankomende verhalende adventure game, The Perfect Pencil, een speelbare demo zal hebben op Steam’s “Going Rogue: A Festival of Persistence” festival. The Perfect Pencil komt begin 2023 uit voor PC en Nintendo Switch en is een verhalende platformgame die zich afspeelt in een vreemde wereld vol levensgevaarlijke paden en verontrustende wezens.
Met gevechts- en gameplay-elementen die inspiratie putten uit games als Hollow Knight en Earthbound met psychologische diepgang van de personages, typisch voor games als Celeste, is deze combinatie prachtig verpakt in een handgetekende art-stijl. The Perfect Pencil wil spelers uitdagen
spelers om ongemakkelijke situaties te begrijpen en onder ogen te zien die voortkomen uit hun angsten en bezorgdheden – een onderwerp dat vandaag de dag erg in de mode is – als onderdeel van een geheel boeiende ervaring.

Boeiende en ongewone interacties, uitdagende keuzes, verrassende verkenningen en snelle gevechten houden de gameplay boeiend terwijl het verhaal zich openbaart. Dit spel heeft zijn eigen taal vol humor en allegorieën die het gebruikt naast meeslepende gameplay, om intiem tot de speler te spreken.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password