PS4 en PSVR krijgen ultieme Killing Floor collectie

Tripwire Interactive heeft aangekondigd om samen met Deep Silver de ultieme Killing Floor-ervaring exclusief naar PS4 en PlayStation VR te brengen met Killing Floor: Double Feature en dat op 21 mei 2019 voor 39,99 euro.

Killing Floor: Double Feature bundelt de bloederigste en beste hoofdstukken uit het Killing Floor-universumen bevat meer bloederige inhoud dan je uit een losgetrokken ledemaat kunt schudden, met Killing Floor 2 voor PS4 en de angstaanjagende VR survival horror shooter Killing Floor: Incursion voor PlayStation VR.

De retail versie van Killing Floor: Double Feature komt ook met de fan-favoriete Mrs. Foster als speelbaar personage uit de DLC van Killing Floor 2, samen met alle Seasonal Content die is uitgebracht sinds het spel werd gelanceerd, waarmee Killing Floor: Double Feature een perfect startpunt is voor nieuwkomers in de serie.

Dennis
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password