Pro cycling manager in het ECHT! Robin test Veloton

Koers, wielrennen… De ene houdt er van de andere begrijpt totaal niet dat je een hele zondag vóór de buis kan zitten startend naar mannen in veel te strakke pakjes.

Voor onze redacteur Robin is dit geen probleem. Hij krijgt heel graag Pro Cycling Manager en de Tour de France spellen op zijn gamebord. Hij was dan ook meer dan aangenaam verrast toen bleek dat hij een combinatie van deze twee games daadwerkelijk ook echt kon fietsen. Jawel u leest het goed… Het comfort van een sofa inruilen voor een pijnlijk achterwerk vanwege een te hard zadel en ontspannen benen inruilen voor totale verzuring.
Hoe dan? Wel, Veloton heet het beestje. Een indoor cycling platform. Ongetwijfeld zitten er onder jullie gamers ook heel wat wielrenners of koers fanaten en dan hebben jullie vast en zeker de naam Zwift al wel eens horen vallen.

Waar Zwift zich vooral toespitst op samen rijden met mensen van over de hele wereld is Veloton in deze beta fase een offline gebeuren. Nu kan je daadwerkelijk de Tour de France rijden naast bekende namen en dit allemaal vanuit je eigen huis. Perfect voor deze coronatijden dus.

Naar aanleiding van de Ronde van Vlaanderen besloot Robin Veloton aan jullie voor te stellen en zelf deze Vlaamse Klassieker te rijden. Ik zou zeggen…vul alvast jullie bidons, neem iets lekkers en plof jullie neer op de bank terwijl onze redacteur zich voor jullie in de vernieling trapt. Maak hieronder alvast kennis met Veloton met hun rit van de Ronde van Vlaanderen. Verwacht jullie binnenkort maar aan een uitgebreide review!

Robin
Robin is een overlevende dinosaurus uit het pixeltijdperk maar heeft z'n natuurlijke habitat door de jaren heen moeiteloos omgezet naar het huidige gamelandschap. Singleplayer games blijven een belangrijk onderdeel van z'n voedingsgewoonte en hij peuzelt graag als dessert virtuele mensen op in first person shooters of sportspellen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password