Princess Farmer komt naar Mobile in 2023

Begin 2023 zullen spelers dankzij de magie van Moeder Gaia het hele avontuur van Prinses Farmer vanuit de palm van hun handen kunnen beleven, wanneer het match-3-spel naar mobiele platforms komt. Bovendien kunnen spelers zich verheugen op nieuwe hazenkleuren, outfits en glittertjes die ze kunnen kopen en een geheel nieuw Quest-systeem in de mobiele versie!

Princess Farmer is een match-3 puzzel en visuele roman spel met makkelijk te leren actie mechanica en verschillende speelstijlen die je door het spel heen laten gaan of je uitdagen. Princess Farmer was een gewone boerin toen ze op een dag wakker werd onder de Gaia-boom. Nu kan ze door de magie van Moeder Gaia met gemak hele rijen groenten ophijsen om zelf, in co-op of zelfs met een AI-compagnon wedstrijden te maken en obstakels te verpletteren!

Princess Farmer is nu verkrijgbaar voor pc via Steam en Epic Games, Xbox One en Series X|S, PlayStation 4 en Nintendo Switch.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password