Pre-Registration Opens for Nuverse’s Upcoming Fantasy MMORPG Dark Nemesis

Dark Nemesis, de actievolle MMORPG van Nuverse, is nu beschikbaar als gratis download in de Apple App Store en Google Play. Meer dan 2 miljoen mensen hebben zich voorgeregistreerd voor Dark Nemesis, en nu zullen alle spelers die het spel downloaden de mijlpaalbeloningen van de registratie ontvangen. Gedurende de eerste twee weken na de lancering van het spel, organiseert Dark Nemesis verschillende tijdelijke weggeefacties. Spelers kunnen meedoen aan het 7 Dagen Carnaval om een gratis Sphinx (Een Geest) te winnen. Spelers ontvangen gratis Symphony Wings (A+ Wings) voor het inloggen op zeven opeenvolgende dagen en een gratis Imp (A+ Companion) voor het inloggen op 14 opeenvolgende dagen zolang de evenementen duren.

Dark Nemesis is een high fantasy-verhaal over magische conflicten, waarin spelers vechten tegen de onderdrukkende Raven Church en op zoek gaan naar het legendarische rijk Lux Aeterna om te helpen het licht in de dimensies te herstellen. Het bevat een score van de bekende componist Neal Acree, die de soundtracks voor Star Craft II, Diablo III en World of Warcraft componeerde, en een diep, belonend gevechtssysteem.

Spelers kunnen kiezen uit vier klassen, Warrior, Gunslinger, Assassin en Mage, en beheersen een unieke set vaardigheden om het op te nemen tegen angstaanjagende eindbazen en andere spelers. De sleutel tot de gevechten in Dark Nemesis is de Spirit, een uniek voorwerp dat buiten de gevechten dienst doet als rijdier van de speler en dat verandert in krachtige, klasse-specifieke wapens om te helpen bij het behalen van de overwinning.

Naast de meeslepende verhaallijn bevat Dark Nemesis een robuust PvP-systeem. Spelers kunnen anderen uitdagen in slopende battle royale-gevechten en samenwerken in gildes om te strijden voor de suprematie – en er daarbij fantastisch uitzien. Het uitgebreide aanpassingssysteem van Dark Nemesis omvat Wings en Costumes, cosmetische verzamelobjecten waarmee spelers hun personages kunnen uitrusten, en Companions die spelers op hun reis vergezellen.

Het speltype Battle Royale van Dark Nemesis stelt helden op de proef in een gigantische PvP-oorlog die pas eindigt als er nog één speler over is. Het PvP Battleground biedt een teamgebaseerde benadering, waarin spelersgildes de strijd aangaan en de diepten van met schatten gevulde kerkers afspeuren om waardevolle grondstoffen te vinden waarmee gezellen en gevechtscapaciteiten kunnen worden opgewaardeerd.

Belangrijkste kenmerken:

Slash je een weg door een multi-dimensionale wereld waar goed en kwaad botsen!
● Een meeslepende donkere fantasiewereld met verbluffende graphics en prachtig weergegeven personages
● Eindbaasgevechten boordevol actie
● Uitgebreide personage en uitrusting aanpassingssystemen
Intense PvP Battle Royale en team oorlogsvoering gevechten




De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password