Pre-registratie wereldwijd geopend voor Apex Legends Mobile

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben aangekondigd dat gamers van over de hele wereld zich vanaf vandaag voor Apex Legends Mobile kunnen pre-registreren*. Apex Legends Mobile, dat zich afspeelt in het meeslepende Apex Legends-universum, is een Battle Royale met unieke personages, ongeëvenaarde squad-gevechten en dynamische actie die van de game een van de beste shooters ter wereld heeft gemaakt.

Spelers die als een van de eersten aan de slag willen met de game kunnen zich pre-registreren door de officiële website te bezoeken. Tijdens de pre-registratieperiode krijgen spelers exclusieve cosmetische items.

Apex Legends Mobile is van begin af aan gemaakt voor mobiele competities met de Legends, vaardigheden en locaties die Apex-fans zo tof vinden, inclusief gestroomlijnde besturing en doordachte optimaliseringen zodat de game ook op mobiele apparaten snel en leuk aanvoelt. Als stand-alone Apex Legends-titel bevat de game geoptimaliseerde UI en besturing die specifiek is ontworpen voor mobiele apparaten, nieuwe maps, gameplay modi en andere unieke content.

In een match sluiten spelers zich aan bij twee vrienden, verkennen ze uitgestrekte vlaktes en rusten ze zich uit met een arsenaal aan exotische wapens, terwijl ze unieke vaardigheden van de Legends strategisch inzetten om als laatste squad over te blijven. Apex Legends Mobile vindt haar oorsprong in het fascinerende en evoluerende Apex Legends-universum waarin continu onvoorspelbare omstandigheden, uitdagingen en Legends worden geïntroduceerd om dingen op te schudden.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password