Pre-registratie opent vandaag wereldwijd voor Sword Art Online: Integral Factor op mobiele platformen

Bandai Namco heeft vandaag de pre-registratie geopend voor Sword Art Online: Integral Factor, de laatste aanvulling op de “Sword Art Online”-franchise, een populaire anime- en mangaserie. Sword Art Online: Integral Factor is een meeslepende RPG die als gratis download beschikbaar zal zijn in de App Store voor iOS en Google Play voor Android-toestellen later dit jaar.

Sword Art Online: Integral Factor bevat originele en exclusieve verhalen met gloednieuwe, onverwachte wendingen, nieuwe personages en monsters, alsook bekende gezichten uit de geliefde serie die opnieuw hun intrede maken, waaronder Kirito en Asuna. In Sword Art Online: Integral Factor transformeert de speler in een van de spelers die vastzit in een spel op leven en dood, wat de wereld van Sword Art Online kenmerkt, een virtueel universum waarin spelers die in het spel sterven, dat ook in het echte leven doen. Om aan deze dodelijke spelwereld te ontsnappen, moeten spelers de held worden door samen te werken met een nieuwe partner, Koharu, en het Assault Team versterken om krachtige monsters te verslaan, moeilijke quests te doorstaan en Aincrad – een gigantisch rijk in Sword Art Online – te veroveren.

Alle spelers zullen de mogelijkheid hebben om tot 2,500 Arcana Gems, twee types van in-game zegels en een 4-sterren Asuna Skill Record te krijgen door in te loggen in het spel na de release. Ook zullen alle gebruikers, om de wereldwijde pre-registratie te vieren, de mogelijkheid krijgen om twee verschillende originele avatars te ontvangen na het starten van de game. Pre-registreer nu om de laatste nieuwtjes over de release te ontvangen.

 

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password