Pre-orders Tales of Berseria nu open – demo op komst

TALES OF BERSERIA kan nu worden gepre-orderd via STEAM en ontvangt voor het eerst een demo op 10 januari 2017.

Het is een speciale dag voor JRPG-fans! Bandai Namco bevestigt een nieuwe mijlpaal voor Tales of Berseria. Zo is de pre-order pagina op STEAM nu online en komt deze voor PlayStation Network er binnenkort aan. Voor het eerst zullen Tales of-fans in Europa ook de kans hebben de demo via zowel STEAM als het PlayStation Network vanaf 10 januari 2017 te downloaden. Om dit te vieren, werd een nieuwe gameplay video onthuld die een eerste zicht geeft op de Engelse voice-over.

Fans die Tales of Berseria pre-orderen, zullen een exclusieve sketch van 15 minuten (originele versie met Engelse ondertitels) ontvangen. Mensen die reeds Tales of Zestiria of Tales of Symphonia hebben, zullen daarbovenop 10% korting bij hun aankoop op STEAM ontvangen. Fans op PlayStation 4 krijgen ook 3 soundtracks en een PlayStation-thema.
Tales of Berseria verschijnt op 27 januari 2017 voor PlayStation 4 en pc (STEAM).

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password