PowerWash Simulator arriveert 14 juli op Game Pass

Square Enix Collective en FuturLab maken  bekend dat PowerWash Simulator op 14 juli beschikbaar komt op Game Pass voor pc en console. Deze heerlijk ontspannende simulator krijgt op diezelfde dag ook een volledige release op Steam, en is vanaf dan te koop voor Xbox Series X|S, Xbox One en Windows 10.
PowerWash Simulator laat spelers hun zorgen wegspoelen met het rustgevende geluid van water dat onder hoge druk wordt weggespoten. Gewapend met een hogedrukspuit kunnen spelers zich verdiepen in de unieke omgevingen en gebeurtenissen van Muckingham, waar ze elk spikkeltje vuil dat ze maar vinden weg kunnen spuiten. Spelers kunnen hun eigen power washing-bedrijf opbouwen, en nieuwe gereedschappen en upgrades vrijspelen om steeds efficienter te kunnen werken – waarbij het glimmend schoonspuiten van een object altijd weer enorm veel voldoening schenkt. PowerWash Simulator levert volop verfrissende fun door de kracht van ontspanning in handen van spelers te plaatsen.

“PowerWash Simulator is zo uniek en bevredigend dat we hopen dat iedereen de kans krijgt ervan te genieten,” zei FuturLab-COO Chris Mehers. “Game Pass is de ideale manier om daarvoor te zorgen.”

“We vinden het geweldig dat PowerWash Simulator deel gaat uitmaken van Game Pass, zodat miljoenen gamers meer van de ontspannende gameplay kunnen genieten,” aldus Phil Elliott, studiohoofd van Square Enix Collective.

Naast de release op Game Pass zal PowerWash Simulator op 14 juli 2022 ook Vroegtijdige Toegang van Steam® verlaten voor een volledige release op dat platform. Vanaf dezelfde dag is deze game ook te koop in de stores van Microsoft en Windows.

Van casaul schoonmaakfreaks tot gamers die een verfrissende ervaring zoeken, deze game biedt iedereen ontspanning en voldoening. Square Enix Collective en FuturLab zullen de game in de toekomst regelmatig verder uitbreiden met updates!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password