Potion Tycoon is open voor zaken met de nieuwe grote Brick & Mortar-update

Daedalic Entertainment en Snowhound Games vieren de 6-maanden verjaardag van Potion Tycoon in Steam Early Access met Brick & Mortar, een enorme content update die de meest gewenste updates van de community bevat, waaronder bouw en renovaties! Met deze laatste verbeteringen kunnen bestaande spelers en nieuwkomers het spel ervaren als een echte Potion Tycoon! Potion Tycoon is de komende twee weken met 50% korting verkrijgbaar op Steam.

Potion Tycoon is een magische kijk op het managementsimulatiegenre. Open je eigen toverdrankwinkel en streef ernaar de meest succesvolle brouwer van magische brouwsels in het rijk te worden. Beheer alle aspecten van het brouwproces, van het experimenteren met verschillende recepten tot het concurreren om grondstoffen, het kweken van je eigen magische planten of schimmels en het optimaliseren van je productielijnen. Het team van Snowhound Games heeft hard gewerkt, geluisterd naar spelers en het spel verbeterd met deze 3e grote update.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password