POSTAL 4, vervolg in miljoenen verkopende satirische franchise, gaat vandaag van start

Postal 4: No Regerts, de ultieme stress-verlagende first-person shooter en het volgende deel in de klassieke franchise van Running With Scissors waar miljoenen mensen van genieten, verlaat Early Access en geeft vandaag zijn 1.0-versie volledig vrij op Steam, GOG en Green Man Gaming.

De lancering van Postal 4 brengt heel veel nieuwe manieren voor de in bad geklede Postal Dude om in de problemen te komen en tientallen en tientallen zeer gevraagde functies. Iconische serie stemacteurs Rick Hunter en Corey Cruise voegen Jon St. John toe als stem opties voor de titulaire Postal Dude. Scoor gloednieuwe prestaties en merkwaardige verzamelobjecten zoals Kunny, Krotchy en Larry the Crab-poppetjes. Veroorzaak een complete pandemonium in de stad Edensin met bizarre klusjes, verbeterde belichting, texturen en physics, nieuwe radiostations en meeslepend gedrag van NPC’s.

Het feest na de lancering houdt niet op: nieuwe wapens en vijanden, meer quests, community-gedreven quality-of-life-updates, consoleversies en zelfs co-op multiplayer komen eraan, naast grote uitbreidingen. Vier het Jaar van Postal, en daarna, met een van de OG-ontwikkelaars die uitzonderlijk buitensporige games maakt, gewoon voor de lol!

Met de volledige in-game werkweek bij de hand, kan de onbetamelijke Postal Dude eindelijk zijn gang gaan, ver voorbij de beperkingen van Early Access, met de trouwe Champ aan zijn zijde. Ver weg van Postal 2’s Paradise heeft de Postal Dude geld nodig om er weer bovenop te komen, en Edensin’s verwrongen Amerikaanse droom is hem graag van dienst.

Met een enorme hoeveelheid doelstellingen te ondernemen en de vrijheid om ze te voltooien met alle mogelijke middelen in deze open-wereld sandbox, is The Postal Dude klaar voor de geneugten en vervulling van een rustige, no-nonsense 9-tot-5 levensstijl. Gebruik katgranaten, duivenmijnen en zelfs menselijke ledematen om zaken af te handelen op letterlijk elke mogelijke manier. Installeer bidets in elk huis. Amerikanen helpen te ontsnappen naar Mexico. Rijd in een achtbaan met vagina-thema. Ongebreidelde chaos, door drugs veroorzaakte capriolen en zelfs totaal pacifisme liggen allemaal op tafel.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password