Postal 4: No Regerts, stressverlichtende shooter, nu beschikbaar op PS5|4

POSTAL 4: No Regerts, de stressverlichtende first-person shooter in de klassieke franchise van Running With Scissors waar miljoenen mensen van hebben genoten en die de afgelopen vijfentwintig jaar door de media, regeringen en rechtbanken is bekritiseerd en geminacht, zet vandaag het PlayStation-feest in vuur en vlam met een twee-voor-een lancering op Sony’s PlayStation 5 en PlayStation 4.
Ervaar voor het eerst het huidige nieuwe aanbod van Running With Scissors’ POSTAL-franchise op een Sony-console. Groter, gedurfder en beter dan ooit tevoren, POSTAL 4 laat gedegenereerden hun ervaring bepalen door hun identiteit, garderobe en stem te kiezen – inclusief optredens van de iconische originele Rick Hunter, Corey Cruise, Zack Ward en de legendarische Jon St. John. Trek je pak aan en stap in een chaotische draai aan de Amerikaanse droom, waar slecht genomen beslissingen, komische rampen en meer wapens dan een doemsdagvoorbereider kan dromen vanzelfsprekend zijn.

Begin een nieuw leven in de stad Edensin als de POSTAL Dude probeert te wennen aan de 9-tot-5-klus. Breng een week door om de Amerikaanse droom te verwezenlijken in een surrealistische en ironische open-wereld zandbakomgeving waar alles mogelijk is. Doe uitdagende en eclectische klusjes om geld te verdienen, zoals bijverdienen als bidetinstallateur, Amerikaanse burgers helpen te ontsnappen naar Mexico om werk te vinden en high-octane scooter racen. Benader open boodschappen en zijmissies op creatieve wijze en kies ervoor om als barmhartige Samaritaan pacifistisch te werk te gaan, of gebruik een over-the-top arsenaal om problemen direct aan te pakken.

Leid een orkest van wanorde met een fantasierijk arsenaal aan wapens en gereedschappen, zoals de Dilbow (we maken geen grapje) en de Fournicator (haal je hoofd uit de goot, het is een jachtgeweer met vier lopen) boemerangmessen, katachtige geluiddempers en nog veel meer. Duik als nooit tevoren in Edensin dankzij de exclusieve DualSense-functies waarmee de POSTAL Dude zijn broek kan openritsen met één veeg over het trackpad, en voel de kick van elk wapen met haptische feedback op maat en adaptieve trekkers, naast andere verbeteringen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com