POSTAL 4: No Regerts brengt de Amerikaanse droom op 21 maart naar PlayStation 5|4

POSTAL 4: No Regerts, de stressverlichtende first-person shooter in de klassieke franchise van Running With Scissors die de afgelopen vijfentwintig jaar door miljoenen werd genoten, bekritiseerd en geminacht door de media, regeringen en rechtbanken, bewijst zichzelf als de ultieme overlever in de gamegeschiedenis met zijn aanstaande debuut op Sony’s PlayStation 5 en PlayStation 4 op dinsdag 21 maart 2023.

Bereid je voor op het eerste grote aanbod van Running With Scissors op PlayStation-platforms. Gaming’s “classiest” krankzinnige shooter laat je je identiteit, garderobe en stem kiezen van de iconische originele Rick Hunter tot Corey Cruise, Zack Ward of Jon St. John. Verwacht een hoop eerlijke inspanningen die snel ontaarden in een reeks slecht genomen beslissingen, komische rampen en ongelooflijke verrassingen terwijl je POSTAL Dude zich aanpast aan een nieuw leven in de open wereld sandbox stad Edensin.

De POSTAL Dude gaat een week lang op reis om de Amerikaanse Droom te verwezenlijken. Stap over op de oude 9-tot-5 levensstijl door ironische en surrealistische omgevingen met behulp van RWS-standaardspeelgoed van het vak, zoals de schop, boemerangmachete, vuur en urine. Iedereen en alles is mogelijk in Edensin. Geniet ervan de POSTAL Dude te zijn door bidets te installeren, Amerikanen te helpen ontsnappen naar Mexico voor werk, scooter drive-bys, gekke Catnip reloads, diverse missies en vele unlockables.

POSTAL 4: No Regerts, dat volgens Metacritic als een van de slechtste games van 2022 wordt beschouwd, komt met een schat aan prestatieverbeteringen, bijgewerkte content van de pc-versie en de geweldige nieuwe DualSense draadloze controllerfuncties. Rits je rits open door over het trackpad te vegen, zie hoe de taser je controller blauw kleurt, hoor je lichamelijke opluchting uit de luidspreker van de controller komen, voel de kracht van je wapens met de haptische feedback en de adaptieve triggers die voor elk wapen op maat zijn gemaakt.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password