Post-menselijke 2D platformer, The Library Of Babel, nu beschikbaar op alle belangrijke platforms

Neon Doctrine – een toonaangevende Zuidoost-Aziatische game-uitgever van populaire indie-titels als Yuppie Psycho, The Legend of Tianding, Lamentum en de veelgeprezen SIMULACRA-serie – en ontwikkelaar Tanuki Game Studio kondigen met trots aan dat stealth-platformer en grafisch avonturenspel, The Library of Babel, vandaag officieel is uitgebracht voor Windows PC, Xbox One en Series X|S, PlayStation 4|5 en Nintendo Switch.

Geïnspireerd door het gelijknamige korte verhaal van Jorge Luis Borges, verwelkomt The Library of Babel je in een wereld 20.000 jaar na het uitsterven van de mensheid. De maatschappij wordt nu geleid door geavanceerde robots die weinig weten over hun mythische scheppers. Alles is goed en ordelijk, tot de ontdekking van de Bibliotheek die alles bevat wat er ooit geschreven is, is en zal worden – de perfecte voorbode van chaos.
 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com