Post-apocalyptische narratieve RPG Broken Roads onthult pacifistische playthroughs

Onafhankelijke gamestudio Drop Bear Bytes heeft in samenwerking met Versus Evil onthuld dat Broken Roads, hun aankomende isometrische RPG die zich afspeelt in de Australische post-apocalyptische outback, pacifistische playthroughs biedt. Dat betekent dat het voor sluwe spelers mogelijk zal zijn om het spel te voltooien zonder te vechten of iemand te doden, wanneer Broken Roads later dit jaar uitkomt op PC, Switch, Playstation en Xbox platforms.

Pacifistische playthroughs zullen alleen mogelijk zijn voor bepaalde character builds. Dat je niet op de vuist gaat, betekent echter niet dat je avontuur gemakkelijk zal zijn. Om het spel als pacifist te voltooien, moet je goed nadenken over je beslissingen, de reacties van je metgezellen op je keuzes, de belangen van de mensen en facties die je tegenkomt en – natuurlijk – het soort queeste-resoluties dat je besluit na te streven. Je kunt bijvoorbeeld beter geen huurmoordenaarsklus accepteren of iedereen afzeiken en verwachten dat er geen gewelddadige gevolgen zullen zijn.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com