Post-apocalyptisch survival avontuur Impact Winter aangekondigd

Bandai Namco tekent akkoord met Mojo Bones voor het uitgeven van een nieuw post-apocalyptisch survival avontuur

Overleven in een onvriendelijke wereld is geen gemakkelijke opdracht. Het goede nieuws is echter dat er binnen 30 dagen hulp komt. Als je dan nog leeft tenminste… Bandai Namco en Mojo Bones bevestigen dat spelers hun overlevingsinstinct met Impact Winter begin 2017 op pc (digitaal) zullen kunnen testen. De game wordt ontwikkeld door Mojo Bones en stelt de speler in staat Jacob Solomon en zijn team van 4 overlevenden te helpen overleven gedurende 30 dagen in een koud en winters landschap.

In Impact Winter maakt de kunst van het overleven elke speelbeurt uniek. Spelers kunnen, geholpen door de robot Ako-Light aan hun zijde, een vijandige wereld verkennen in opdracht te overleven in de koude atmosfeer.

“Wanneer Mojo Bones Impact Winter introduceerde begrepen we meteen dat deze alternatieve ‘survival’ ervaring, gepaard gaande met een artistieke visuele stijl, een uniek avontuur zou worden voor de speler. We zijn dan ook blij nauw samen te mogen werken aan dit project met Mojo Bones” aldus Hervé Hoerdt, VP Mktg & Digital bij Bandai Namco.

Impact Winter verschijnt begin 2017 op pc.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password