Portal met RTX launch details onthuld – beschikbaar op 8 december, join de launch party

Vandaag onthulde NVIDIA de lanceringsdetails voor de heruitvoering van Valve’s iconische videogame Portal, die door velen wordt beschouwd als een van de beste videogames aller tijden, met geavanceerde grafische functies zoals volledige ray tracing, NVIDIA DLSS 3 en meer, om de game een opvallende nieuwe look en feel te geven.
De prestaties worden versneld met NVIDIA DLSS 3 en de systeemlatency wordt geminimaliseerd met NVIDIA Reflex.

Gemaakt door NVIDIA Lightspeed Studios, Portal met RTX zal beschikbaar worden gesteld als een gratis, officiële downloadbare content (DLC) voor bestaande Portal-eigenaren op 8 december 2022, net op tijd voor de feestdagen.

DLSS 3 verhoogt Portal met RTX-prestaties tot 2,8X!
Portal with RTX illustreert de ongelooflijke kracht van onze nieuwe, supersnelle GeForce RTX 40-series grafische kaarten en de mogelijkheden van ons NVIDIA RTX Remix-modding platform.

Elk frame van de gameplay is opgewaardeerd met verbluffende full ray tracing, nieuwe, handgemaakte hi-res physically-based textures en nieuwe, verbeterde high-poly modellen die doen denken aan de originelen.

Om het verbluffende nieuwe uiterlijk te bereiken, maakt Portal met RTX gebruik van een reeks veeleisende grafische technieken die worden versneld door NVIDIA DLSS-technologie. Dankzij DLSS 3 krijgen gebruikers van GPU’s uit de 40-serie meer dan 2,8X hogere prestaties, waardoor het spel ongelooflijk soepel en responsief is in vergelijking met native rendering, terwijl gebruikers van GPU’s uit de 30-serie profiteren van DLSS 2, waardoor het spel een speelbare ervaring wordt.

NVIDIA neemt gamers op 8 december mee terug naar Aperture Labs
Voor Steam-bezitters van Portal verschijnt Portal with RTX als gratis, officiële DLC om de klassieke platformer te modden met RTX-graphics op 8 december, net op tijd voor de 15e verjaardag van Portal en vooruitlopend op de feestdagen.

Gamers kunnen zien of hun systeem Game Ready is voor Portal met RTX door de systeemspecificaties hier te bekijken.

NVIDIA blijft werken aan de ondersteuning van de Portal met RTX-DLC op GeForce NOW, kijk uit voor een GFN Donderdag-update in de komende weken.
Portal met RTX Launch Party: Win GeForce RTX 40-series GPU’s!
Om de lancering van Portal met RTX op 8 december te vieren, is de hele community uitgenodigd voor de launch party. Gamers kunnen 6 december, 19:00 CET, live bij NVIDIA op Twitch, YouTube en Steam aanwezig zijn voor een kijkje achter de schermen bij het maken van Portal with RTX, nieuwe gameplay, speciale verrassingen, giveaways van Portal game codes, en een kans om GeForce RTX 4090 en GeForce RTX 4080-grafische kaarten te winnen!

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password