Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Sword & Shield—Battle Styles nu verkrijgbaar met nieuw Battle Styles-spelelement

he Pokémon Company International heeft Sword & Shield—Battle Styles, de nieuwste uitbreiding voor de Pokémon Trading Card Game, uitgebracht. Hierin wordt het nieuwe Battle Styles-spelelement geïntroduceerd, dat de spelstrategieën voor de Pokémon TCG helemaal op de kop zal zetten.

Deze set is nu wereldwijd verkrijgbaar bij deelnemende winkels. Battle Styles is geïnspireerd op de videogames Pokémon Sword en Pokémon Shield en omvat Single Strike Style, dat krachtige en keiharde aanvallen lanceert waarmee een tegenstander met één klap uitgeschakeld kan worden, en Rapid Strike Style, dat gebruikmaakt van uitgekookte en technische aanvallen waarmee een tegenstander aangevallen kan worden wanneer hij dat het minst verwacht​. Single Strike Style en Rapid Strike Style verschijnen bij bepaalde Pokémon en bij Trainer- en Energy-kaarten. Hiermee kunnen Pokémon met de betreffende Battle Style ondersteund worden en kunnen spelers een Single Strike- of Rapid Strike-deck samenstellen.

De uitbreiding Sword & Shield—Battle Styles zal verkrijgbaar zijn in booster packs, Elite Trainer Boxes en speciale collecties. Hij bevat 60 Battle Style-kaarten, zoals Single Strike Urshifu V, Rapid Strike Urshifu V, Single Strike Urshifu VMAX en Rapid Strike Urshifu VMAX.

Daarnaast kunnen Trainers hun decks samenstellen en met de volgende kaarten spelen:

12 Pokémon V en 16 full-art Pokémon V 6 Pokémon VMAX 19 Trainer-kaarten en 6 full-art Supporter-kaarten 2 Special Energy-kaarten

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password