Pokemon Scarlet en Violet nu verkrijgbaar

Trainers kunnen de regio Paldea gaan verkennen in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Deze games zijn nu exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet vormen een nieuwe ontwikkelingsstap in de Pokémon-hoofdserie. Spelers kunnen hierin op verkenning gaan in een open wereld met uiteenlopende steden zonder grenzen die naadloos overgaan in de uitgestrekte wildernis van de regio Paldea. Spelers kiezen aan het begin van hun avontuur Sprigatito, Fuecoco of Quaxly als hun eerste partner-Pokémon en begeven zich vervolgens naar de Naranja Academy in Pokémon Scarlet of de Uva Academy in Pokémon Violet.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password