Pokemon onthult artwork voor Wereldkampioenschap 2022 in Londen

Het einde van het Play! Pokémon-seizoen 2022 nadert zijn ontknoping na de Pokémon North America International Championships 2022 van vorige week. Dit zijn de winnaars van het weekend:

Junior Divisie Trading Card Game:
1e plaats: Nathan Osterkatz [US]

Senior Divisie Trading Card Game:
1e plaats: Rune Heiremans [BE]

Masters Divisie Trading Card Game:
1e plaats: Azul Garcia Griego [US]

Junior Divisie videospellen:
1e plaats: Abel Ashby [US]

Senior Divisie videospellen:
1e plaats: Christopher Han [US]

Masters Divisie videospellen:
1e plaats: James Evans [US]

Senior Divisie Pokémon GO:
1e plaats: Andrew Ford (wdage) [US]

Masters Divisie Pokémon GO:
1e plaats: Payden Bingham (ItsAXN) [US]

Senior Divisie Pokkén Tournament DX:
1e plaats: Peyton Fearing (SmallerKitty) [US]

Masters Divisie Pokkén Tournament DX:
1e plaats: Chaz Wright (Mewtater) [US]

De hoogstgeplaatste spelers hebben zich verzekerd van een uitnodiging voor het Pokémon Wereldkampioenschap. Van 18 tot en met 21 augustus zal nu in Londen (Engeland) het Pokémon Wereldkampioenschap 2022 gehouden worden. Tijdens dit vierdaagse event komen duizenden deelnemers, toeschouwers en fans naar ExCeL London. Hier gaan ’s werelds beste spelers van de Pokémon Trading Card Game (TCG), de videospellen Pokémon Sword en Pokémon Shield, Pokkén Tournament DX, Pokémon UNITE en Pokémon GO strijden om de titel van wereldkampioen en om meer dan $ 500.000 aan beurzen, geldprijzen en vele andere geweldige prijzen.

In aanloop naar het Pokémon Wereldkampioenschap 2022 heeft The Pokémon Company International vandaag het officiële artwork voor dit event bekendgemaakt. Elk Pokémon Wereldkampioenschap heeft zijn eigen artwork, dat veelal geïnspireerd is op de plaats waar het event gehouden wordt. Dit jaar haalt het artwork zijn inspiratie uit de iconische bezienswaardigheden en de rijke cultuur van Londen.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password