Pokémon Center Pop-Up Store opent tijdens Pokémon World Championships

Naast het Pokémon Wereldkampioenschap 2022, dat van 18 tot en met 21 augustus 2022 plaatsvindt in het evenementencentrum ExCeL London in Londen, Engeland, zal ook de Pokémon Center Pop-Up Store gedurende een beperkte tijd open zijn. Zowel fans als nieuwkomers krijgen de hele week de gelegenheid om allerlei gloednieuwe producten te bekijken en deel te nemen aan leuke activiteiten.

De Pokémon Center Pop-Up Store in het ExCel London is de grootste Pokémon Center-winkel ooit tijdens een Pokémon World Championships-evenement. Fans kunnen er een hele reeks Pokémon Center-producten bekijken en kopen, waaronder exclusieve designs en Pokémon World Championships-merchandise die nergens anders te koop zijn, en nieuwe productreleases met enkele van de meest geliefde Pokémon-personages, die fans over de hele wereld zo bewonderen. Bovendien hebben fans geen deelnemers- of toeschouwerspas nodig voor het Pokémon Wereldkampioenschap 2022 om de Pokémon Center Pop-Up Store te bezoeken – deze is voor iedereen toegankelijk, of ze nu van plan zijn het Pokémon Wereldkampioenschap 2022 te bezoeken of niet.

Er zullen ook spannende nieuwe verrassingen zijn voor fans ter plekke, waaronder fotomomenten die Pokémon-fans van jong tot oud zullen verrassen, geïnspireerd op iconische locaties en plaatsen in Londen. Voor Pokémon GO-spelers zal het Pokémon Center ook een PokéStop zijn. Spelers kunnen er draaien voor Field Research en vrienden een cadeau sturen zodat ze de unieke ansichtkaart kunnen houden.

“Na het enorme succes van de Pokémon Center London pop-up store in 2019, zijn we enthousiast om de volledige Pokémon Center ervaring terug te brengen naar Londen”, zegt Cindy Ruppenthal, directeur e-commerce van The Pokémon Company International. “We hebben een enorme reeks gloednieuwe producten die we de komende weken niet kunnen wachten om aan onze fans te laten zien, en we kijken ernaar uit om iedereen in de winkel te verwelkomen en samen het plezier en de opwinding van het Pokémon Wereldkampioenschap van 2022 te vieren.”

Fans die enthousiast zijn om hun reis naar de Pokémon Center Pop-Up Store te plannen, kunnen tijdens de openingstijden van de winkel van woensdag 17 augustus tot en met zondag 21 augustus 2022 zonder reservering arriveren door aan te sluiten in een virtuele rij bij het evenement. Als alternatief zal er een online reserveringssysteem zijn voor fans die op specifieke tijdstippen tijdens de opening van de winkel aanwezig willen zijn. Meer details over het online registratiesysteem voor de Pokémon Center Pop-Up Store worden binnenkort bekendgemaakt.

Openingstijden winkel:
Woensdag 17 augustus: 12 uur tot 19 uur
Donderdag 18 t/m zaterdag 20 augustus: 8 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds
Zondag 21 augustus: 8 uur tot 16 uur

Ga voor meer informatie over Pokémon Center naar PokemonCenter.co.uk.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password