Planet of Lana komt vandaag uit op PC en Xbox.

Thunderful en onafhankelijke ontwikkelaar Wishfully Studios zijn verheugd aan te kondigen dat hun filmische puzzelavontuur Planet of Lana later vandaag verkrijgbaar is op Xbox Series X|S, Xbox One en pc via Steam, waar het geverifieerd is voor Steam Deck, en de Windows 10 Store. Het langverwachte avontuur heeft lovende kritieken gekregen, waarbij EDGE het spel prees voor de manier waarop het “op meesterlijke wijze de emotionele hoogte- en dieptepunten van een planetaire odyssee begeleidt” in zijn 9/10 review.

Een nieuwe release trailer toont de verbluffende kunststijl, de opzwepende soundtrack van D.I.C.E. en BAFTA-genomineerde componist Takeshi Furukawa, en de unieke companion based mechanics die Planet of Lana tot een van 2023’s meest geanticipeerde titels maakten en die de game nu lovende kritieken opleveren. De nieuwe trailer verraadt een verborgen verleden dat mogelijk aanwijzingen bevat over waarom gigantische buitenaardse bollen plotseling opdoemen in de lucht en stelende, spillebenige robots de weelderige natuurlijke landschappen van Lana’s planeet besluipen. Het belicht ook de diversiteit van de wonderlijke omgevingen die je in Planet of Lana zult verkennen, inclusief onze eerste blik op nieuwe gebieden die nooit eerder zijn onthuld, en geeft ons een voorproefje van het ontzag en het gevaar dat je zult tegenkomen terwijl je je beweegt tussen ontspannen platformen, gespannen stealth, beschouwend puzzelen en spannende actie.

Door dichte jungles, zonovergoten weiden, dorre woestijnen en het koude staal van buitenaardse architectuur, is de band die Lana en Mui verbindt de sleutel tot overleven en vooruitgang. Het unieke metgezel mechanisme van Planet of Lana betekent dat Lana en Mui samen moeten werken om de meeslepende puzzels in het spel op te lossen en de gevaren te vermijden die tussen jou en het redden van alles wat belangrijk is van de ondergang staan.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com