Plan vooruit, huurlingen! Jagged Alliance 3 Patch Roadmap voor PC & Consoles

Wie houdt er niet van als een plan slaagt? Jagged Alliance 3 kwam twee maanden geleden als een bom uit op pc en komt op 16 november 2023 uit op consoles. Het slagveld zit bomvol spelers en ontwikkelaar Haemimont Games heeft de feedback als sponzen opgeslurpt.

Ze zijn nu bezig met een lading nieuwe updates, waaronder verbeteringen van de gevechtskwaliteit. Ook staat er een fan-favoriet uit de oude games op de agenda: “Bobby Ray’s Guns and Things’ online winkel biedt binnenkort zijn diensten aan in Grand Chien. Er wachten nieuwe opties voor modding en een aantal nieuwe uitdagingen. We zijn er zeker van dat deze updates Jagged Alliance 3 helderder zullen laten schijnen dan een diamant uit een van de mijnen van Grand Chien.

En het beste is: het is allemaal van het huis. We hebben het hier over gratis updates die de komende maanden worden gepubliceerd. En maak je geen zorgen, of je nu op pc, PlayStation of Xbox speelt, we hebben je zes. Blijf koel voor meer updates, want we zijn nog maar net begonnen!

Console pre-orders live – bespaar 20%
De veelgeprezen turn-based tactiek-/strategiegame Jagged Alliance 3 komt dit najaar uit op PlayStation en Xbox en mensen die een pre-order plaatsen en zich inzetten voor de bevrijding van de natie van Grand Chien krijgen een verleidelijke korting van 20%! En dat is nog niet alles – als je een voorbestelling plaatst, krijg je ook vroegtijdige toegang: Jagged Alliance 3 begint 48 uur voor de officiële release voor alle pre-orders.

Jagged Alliance 3 zal beschikbaar zijn op zowel PlayStation 4 en PlayStation 5, als op Xbox One en de Xbox Series S/X. De multiplayerfunctionaliteit zal ‘cross-gen’ zijn, waardoor PlayStation 4-spelers kunnen samenwerken met hun PlayStation 5-vrienden en Xbox One-gebruikers hun krachten kunnen bundelen met Xbox Series S/X-spelers. De game ligt op 16 november in de schappen met een adviesprijs van €59,99.

Nu preorderen:
Xbox: https://www.microsoft.com/store/productid/9p1c5873zm3d
PlayStation: https://store.playstation.com/concept/10005890

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password