Piofiore: Episodio 1926 lanceert in standaard en gelimiteerde edities voor Nintendo Switch

Aksys Games heeft aangekondigd dat Piofiore: Episodio 1926, het volledige vervolg op Piofiore: Fated Memories van vorig jaar, nu verkrijgbaar is voor Nintendo Switch in zowel de Standaard- als de Limited-editie. Beleef de voortzetting van het verhaal van elk personage in vijf volledig nieuwe afleveringen, een spannend verhaal over mysterie en moord, en een alternatief wat-als scenario dat een nieuw licht werpt op een bekend gezicht.

De Limited Edition bevat een 68 pagina’s tellend full color artbook, zeven 2″ Chibi artwork vinylstickers, een 1″ metalen pin en een 16″x22″ full color poster. Fans die bij de Aksys Online Store bestellen, ontvangen ook een exclusieve 3″ acryl sleutelhanger van de Piofiore mannen, alleen zolang de voorraad strekt.

Elk eerste exemplaar van het spel bevat zes full-color kaarten met de hoofdpersonen.

Het jaar is 1926. De havenstad Burlone, bekend als de “achterdeur van Europa”, is de thuisbasis van drie machtige maffiafamilies die strijden om de controle. Liliana Adornato is een kerkwees met een verborgen verleden dat onverbiddelijk verbonden is met het lot van de stad en de unieke markering op haar borst. Maar wanneer een nieuwe dreiging zowel Burlone als Liliana bedreigt, moeten de leiders van de families Falzone, Visconti en Lao-Shu samenkomen in een tijdelijke wapenstilstand om een gestolen relikwie terug te vinden en het machtsevenwicht te herstellen.

Belangrijkste kenmerken

  • Beleef de tumultueuze periode in de geschiedenis van het Italië van 1920 in dit fictieve verhaal dat tussen echte gebeurtenissen is verweven.
  • Drie soorten verhalen om van te genieten, elk met hun eigen openbaringen en romances. Speel meerdere keren door om extra perspectieven en alternatieve eindes te onthullen!
  • Een jaar uit het leven van de maffia: met een adventskalender-achtig systeem kun je gebeurtenissen uit het jaar 1926 doorlopen.

 

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password