Pinball FX’s “Bride of Pin-Bot” tafel nu uit

Hier komt de bruid! De klassieke Williams flipperkast uit 1991 “The Machine: Bride of Pin-Bot” is nu beschikbaar in de nieuwe Pinball FX voor 60 in-game tickets, of gratis voor Pinball Pass-abonnees. Breng je bionische verloofde tot leven in deze all-time great uit de legendarische PIN-BOT trilogie, getrouw vastgelegd in digitale vorm tot op het laatste circuit.

Maar wat is een bruiloft zonder feest? Drie eerder uitgebrachte tafels uit de Williams Pinball: Volume 6 collectie maken vandaag hun Pinball FX debuut: “Funhouse”, “Space Station”, en “Dr. Dude and His Excellent Ray.” Deze tables zijn speelbaar in zowel hun originele vorm als geremasterd met bijgewerkte graphics en functies, zijn individueel te koop en gratis voor Pinball Pass abonnees.

De update van vandaag voegt ook in-game achievements en ondersteuning voor door gebruikers gegenereerde toernooien toe aan Pinball FX, waardoor spelers nog meer spannende uitdagingen kunnen aangaan.

Pinball FX is gratis te downloaden in early access voor PC in de Epic Games Store. Verwacht wordt dat de game later dit jaar officieel wordt gelanceerd op pc via de Epic Games Store, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password