Physics-based Dungeon Crawler Knight Crawlers Nu uit op Steam!

Indie-ontwikkelaar Good Morning Games en uitgever The Iterative Collective hebben vandaag aangekondigd dat hun physics-based dungeon crawler Knight Crawlers nu uit is op Steam. Knight Crawlers is een ARPG met ragdoll combat die zowel eindeloze runs als PvP mogelijk maakt.

 

Betreed de wereld van Knight Crawlers terwijl je begint aan een gevaarlijke reis door de Corrupted Realms, waarbij je hordes vijanden overwint in een absurd op fysica gebaseerd gevechtssysteem. Elke keer dat je kruipt, voer je zware gevechten en ervaar je een vleugje slapstickhumor in deze frisse kijk op het dungeon crawler-genre. Spelers kunnen eindelijk de vraag beantwoorden of ze liever tegen één monster van eend of tegen 100 eendgrote monsters vechten! Knight Crawlers beschikt ook over een roguelite progressiesysteem dat spelers beloont met permanente bonussen tussen twee runs, en een grote verscheidenheid aan fysieke, afstands- en magische wapens om te leren en te beheersen.

Physics-based combat – Vecht je een weg door hordes vijanden met melee wapens, variërend van machtige hamers tot lange handvaten. Als lijf-aan-lijf gevechten niet je stijl zijn, geven toverstokken, stokken en bogen je een duwtje in de rug bij gevechten op afstand.

Vechten of kruipen – Kruipen door de rijken hoeft geen eenzame aangelegenheid te zijn. Betreed PvP-arena’s om je vaardigheden te testen tegen andere crawlers of vorm een team om samen tegen de horde te vechten.

Kruip op jouw manier – Of het nu gaat om heersingspunten, vaardigheidskaarten of wapens, elke keuze maakt elke crawl uniek.

Crafting brengt grote kracht – Het maken van krachtige uitrusting en dodelijke wapens zal het verschil zijn tussen er levend uitkomen of overlopen worden door hordes vijanden.

Dominions – Dominions zijn de talenten die je leert na elke crawl. Kies uit verschillende dominion classes om je vaardigheden te specialiseren en je arsenaal aan astrale verdedigingsmiddelen uit te breiden.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com