Phantom Doctrine: verschijnt 14 augustus op PC, Xbox One, & PS4

Good Shepherd Entertainment en onafhankelijke developer CreativeForge Games hebben onthuld dat Phantom Doctrine, de turn-based, tactical strategy, Koude Oorlog spionage game van de makers van Hard West, verwacht wordt om op 14 augustus 2018 te verschijnen op PlayStation®4, Xbox One en Windows PC voor €39,99.

Phantom Doctrine is een strategische turn-based espionage thriller die plaatsvind in een wereld van geheime operaties, contraspionage en paranoia. Spelers leiden de Cabal, een geheime organisatie die terugvecht tegen een globale samenzwering die de wereld wil overnemen tijdens het hoogtepunt van de Koude Oorlog. Beveel jouw troepen vanuit de schaduw: rekruteer en train agents, onderzoek verschillende zaken, vervals documenten en identiteiten, onderzoek nieuwe tech en biochemische engineering, en ondervraag en brainwash vijanden om het tactische voordeel te winnen.

Duik in Phantom Doctrine’s diepe single-player mode die  spelers twee verschillende campaigns aanbied om uit te kiezen, zodat ze het verhaal kunnen meemaken vanuit het standpunt van de KGB contraspionage of van een afvallige sluipmoordenaar CIA commando. Phantom Doctrine’s turn-based missies zijn uniek ontworpen om de speler hun keuzes aan te moedigen – plaats je troepen op het veld met zwaar geschut voor een all-out assault, of stuur ze uit met gedempte wapens en de meest moderne spion uitrusting om missies met meer stealth te voltooien.

Bovenop de 40+ uur durende single-player story mode, kunnen spelers ook rivalen over heel de wereld uitdagen in een-op-een online multiplayer matchen, maar ook een New Game Plus campagne met extra story content, en dit allemaal voor €39,99.

Phantom Doctrine legt de spanning van de Koude Oorlog vast en de subtiele intrigue van klassieke spion films met atmosferische visuals alsook een prachtige soundtrack van de award winnende componist Marcin Przybylowicz (The Witcher 3: Wild Hunt).

Niels begon zijn gamers' avonturen in het vroege Nintendo tijdperk. Liefhebber van zowat alle game genres, met grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de pen in de andere zet hij zijn ongezouten visie om in reviews zodat je weet waar je je aan kan verwachten.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password