PGA TOUR 2K23 verwelkomt spelers op Spyglass Hill Golf Course

Spelers die op zoek zijn naar een echte uitdaging kunnen de Spyglass Hill Golf Course betreden. Deze golfbaan is nu beschikbaar in PGA TOUR 2K23, de best beoordeelde golfsimulatorgame van het afgelopen decennium voor Xbox en PC volgens Metacritic.

De Spyglass Hill Golf Course is gelegen op het prachtige Pebble Beach in het Californische Monterey. De golfbaan is, naast de Pebble Beach Golf Links, een van de gastbanen voor AT&T Pro-Am. Spyglass Hill staat bekend om grillige duinen, adembenemende uitzichten over de oceaan, het Del Monte Forest en de Santa Cruz bergen in de verte. Dat alles maakt dat de golfbaan een van de moeilijkste maar mooiste openbare golfbanen ter wereld is. De greens zijn uitdagend, met een scala aan hellingen die een strategische aanpak vereisen om de golfbaan volledig onder de knie te krijgen. Op donderdag 27 april begint een Online Society-evenement waarin spelers worden uitgedaagd om op de nieuwe baan te spelen.

Daarnaast zijn er in PGA TOUR 2K23 tot 25 mei wekelijks gelicenseerde NBA-uitrustingen beschikbaar. Deze week zijn er vanaf vrijdag 28 april tot en met donderdag 4 mei nieuwe spullen verkrijgbaar van teams uit de Northwest Division, waaronder de Denver Nuggets, Minnesota Timberwolves, Oklahoma City Thunder, Portland Trail Blazers en Utah Jazz. De uitrusting – waaronder tops, shorts, petjes en handschoenen – is verkrijgbaar in de Pro Shop en kan worden toegevoegd aan MyPLAYERS. Kleding uit de Southeast Division, van onder meer de Atlanta Hawks, Charlotte Hornets, Miami Heat, Orlando Magic en Washington Wizards, is momenteel verkrijgbaar tot en met donderdag 27 april.

Verder zijn er ook nieuwe Urban Accents design-elementen, waaronder tolhuisjes, parkeeraccessoires, plantenbakken en trottoirtegels beschikbaar in de Course Designer, die je alleen terugvindt in PGA TOUR 2K23. Meer nieuwe content, waaronder pro-speler Nelly Korda, volgt binnenkort.

PGA TOUR 2K23 Deluxe Edition, Tiger Woods Edition en Standard Edition zijn nu verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password